Yumi Sushi & Grill

Regelmatig krijgen wij de vraag: Waar kan ik nou echt lekker sushi eten in Amsterdam? Door de opkomst van steeds meer sushi restaurants wordt de consument ook een stuk kritischer. Verse sushi dat is bereid met de beste ingrediënten, dat is wat mensen nu willen. Bij Yumi Sushi & Grill is dat in ieder geval dik in orde. We hebben genoten van de diversiteit aan gerechten en de smaak die wordt meegegeven door de chef. Naast sushi worden ook diverse warme gerechten geserveerd zoals kip, varkenssaté en gamba’s.

Bij Yumi Sushi & Grill wordt alles geserveerd op gekleurde bordjes op een lopende pand. Iedere kleur vertegenwoordigd een andere prijs. Op deze manier bepaal je zelf de prijs van je diner. Hieronder vind je een impressie van de gerechten van Yumi Sushi & Grill.

Yumi Sushi & Grill

Yumi Sushi & Grill dessert

Yumi Sushi & Grill chef special

Heb je geen zin om de deur uit te gaan, maar wil je toch genieten van heerlijke sushi? Yumi Sushi bezorgd sinds kort ook thuis. Zij bezorgen de sushi zelfs op kantoor of in het park! Ideaal toch? Naast de goede kwaliteit van het eten is het restaurant ook uitstekend bereikbaar. Ben je een echte liefhebber van sushi en ben je echt op zoek naar kwaliteit? Dan raden wij jou aan om een reservering bij Yumi Sushi & Grill te maken.

Adresgegevens

Yumi Sushi & Grill
Max Euweplein 10
1017 MB Amsterdam

Reserveren

020 – 428 70 45
info@yumisushi.nl

Zondag t/m donderdag: 12.00 tot 22.00
Vrijdag en zaterdag: 12.00 tot 23.00

Most recent blogs

Newsletter

Sign up for our newsletter and be the first one to find out what's awesome in Amsterdam!

Latest comments

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *