The Pancake Bakery

Het is een Nederlandse specialiteit waar bijna iedereen gek op is: Pannenkoeken! En niet alleen de Nederlanders zijn er gek op, ook toeristen staan massaal in de rij om deze Nederlandse specialiteit te proeven. Door de grote opkomst van Bakeries en lunchrooms is het aanbod aan pannenkoekenrestaurants hard gestegen. Maar een pannenkoek is niet zomaar een pannenkoek en dit hebben wij afgelopen zondag ervaren.

Op uitnodiging van “The Pancake Bakery” mochten wij zelf de beste pannenkoeken en poffertjes van Amsterdam proeven. En hier is niets over gelogen want ze waren top! The Pancake Bakery is oorspronkelijk een familiebedrijf en is daarmee het oudste pannenkoeken restaurant van Amsterdam. Alleen al om hun jarenlange ervaring en hun unieke beslag, wat nergens in Amsterdam te verkrijgen is, vormt de The Pancake Bakery de hotspot voor de echte pannenkoeken liefhebber!

Verwacht van te voren geen simpele en eenvoudige kaart.. de keuze is namelijk reuze! Dit uiteraard in positieve zin want er is voor iedereen wel een pannenkoek te vinden waar hij of zij trek in heeft.

Pancake Bakery Amsterdam

 

Vroeger kwam het nog wel eens voor dat er een lange rij stond voor dit restaurant. Dit geeft nogmaals aan dat de pannenkoeken echt goed zijn! Mede vanwege de populariteit van dit restaurant zijn ze sinds kort uitgebreid waardoor er meer ruimte is gekomen in het restaurant. Geen lange wachtrijen meer dus!

Tot slot willen wij nog een compliment geven aan de bediening. Vrolijk, behulpzaam en uitermate gastvrij! Kort samengevat was het zeker niet de laatste keer dat wij een bezoekje hebben gebracht aan The Pancake Bakery!

Bekijk hier alvast de menukaart!

Algemene informatie over The Pancake Bakery

The Pancake Bakery
Prinsengracht 191
1015 DS Amsterdam
Tel. +31 20 625 13 33
Email. office@pancake.nl

Most recent blogs

Newsletter

Sign up for our newsletter and be the first one to find out what's awesome in Amsterdam!

Latest comments

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *