Table 24 in Haarlem

Na vele leuk hotspots te hebben bezocht in Amsterdam, besloten we deze week een bezoekje te brengen aan Haarlem. Een stad dat bekend staat om de vele leuke restaurantjes (200) en barretjes (90+). Haarlem is zeker bij mooi weer geweldig. Alle terrassen stromen vol op de grote markt en je hebt even het gevoel alsof je even op vakantie bent. Voor iemand die wekelijks in Amsterdam komt is dit een leuk uitstapje op korte afstand.Door de gezellige sfeer en de overvloed aan leuke restaurantjes was de keuze voor een goed restaurant moeilijk. Op aanraden van veel mensen hebben wij een bezoekje gebracht aan Table 24.

Dit restaurant is gelegen aan de Oude Groenmarkt en is niet te missen wanneer je in Haarlem bent. Table 24 staat vooral bekend om zijn sharing dining concept. Kleine, culinaire gerechten waar je eigenlijk geen genoeg van kan krijgen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om een heerlijk hoofdgerecht te kiezen zoals een black angus steak.

Table 24 Haarlem

image2

Afgelopen vrijdag hadden we zelf geen drukke planning dus hadden we ruim de tijd om van alles te proeven en te genieten. Een echte aanrader voor het voorgerecht of bij de borrel is voor ons het vleesplankje. Leuk om te delen met je partner of vriend(in). Daarnaast kun je nog kiezen uit andere kleine voorgerechten zoals carpaccio, steak tataar, gamba’s en nog veel meer. Door de internationale keuken is er eigenlijk voor iedereen wel een passend gerecht te vinden.

Table 24 heeft naast het eten ook aan de randzaken gedacht. Terrasverwarming, dekentjes en super snelle en vriendelijke bediening. Onze complimenten! We komen zeker nog een keer terug!

Algemene informatie over Table 24

Onderstaand vind je iets meer informatie over restaurant Table 24. Ben je op zoek naar de menukaart of naar overige informatie? Dan raden we je aan om even hun website te raadplegen.

Table24
Oude Groenmarkt 24
2011 HL Haarlem
Tel 023 737 0683
www.table24.nl

Openingstijden
Dagelijks van 17.30 – 00.30 uur

Most recent blogs

Newsletter

Sign up for our newsletter and be the first one to find out what's awesome in Amsterdam!

Latest comments

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *