Spa Sport Hotel Zuiver

Wil je even een dagje ontsnappen aan de drukke binnenstad en volledig tot rust komen? In het Amsterdamse Bos vind je één van de beste en meest populaire spa’s van Nederland. Spa Sport Hotel Zuiver kenmerkt zich door zijn luxe uitstraling en de diversiteit aan faciliteiten. Zuiver beschikt over 13.000 m2 aan wellness oppervlakte waardoor de spa niet snel ervaren wordt als druk of kleinschalig.

P1000192

Bij Zuiver kan je genieten van diverse grote en kleine sauna’s waaronder Finse sauna’s, haardsauna, kleurensauna en een infraroodsauna. Naast de sauna’s kun je jezelf onderdompelen in één van de baden, zoals het 40 meter lange zwembad. Echt een aanrader!

Tussen de saunagangen door kan je jezelf heerlijk culinair verwennen in het restaurant of in de relaxruimte. Zuiver heeft sinds kort een buitenkeuken waar je zelf de heerlijkste gerechten kunt laten samenstellen. Zeker een aanrader als je een keer besluit de spa te bezoeken. Daarnaast serveert Zuiver zowel broodjes als culinaire gerechten! Voor ieder wat wils!

P1000207

Om je spa dag compleet te maken mag een heerlijke massage, gezichtsbehandeling en/of pedicure niet ontbreken. Zuiver staat in Amsterdam bekend om zijn goed aangeschreven beautysalon waar veel jaarlijks veel mensen genieten van een beauty behandeling. Het beautysalon is overigens ook gewoon te bezoeken zonder spa bezoek!

De combinatie van de groene omgeving, de diversiteit van faciliteiten, de rust en het gastvriendelijk personeel, maakt Zuiver tot de ideale locatie voor een dagje ontspanning.

Ook op culinair gebied biedt Zuiver tal van mogelijkheden om heerlijk te genieten. Zo heeft Zuiver sinds kort een speciale food market geopend die op zomerse dagen te vinden is in de spa tuin. Je kunt hier zelf heerlijke gerechten laten samenstellen door de kok. Hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van een green egg.

P1000195

P1000196

 

Amsterdamshots raad je aan om regelmatig de website van Zuiver in de gaten te houden. Iedere maand heeft Zuiver leuke kortingen op arrangementen, behandelingen en entree’s. Een kleine tip van Amsterdamshots 😉

Beauty behandelingen

Zuiver staat naast de spa ook goed aangeschreven dankzij haar beautysalon. Je kunt bij Zuiver terecht voor de heerlijkste massages, gezichtsbehandelingen, pedicures en manicures. Een echte aanrader is de tip to toe massage. Deze massage wordt exclusief bij Zuiver gegeven en duurt 75 minuten lang! Hieronder vind je een impressie van de behandeling.

Fitness Zuiver

Naast de spa heeft Zuiver ook een sportschool dat steeds populairder wordt binnen de Amsterdamse fitnesswereld. Fitness Zuiver is een plek waar sport en ontspanning samenkomen. Leden mogen namelijk naast de sport faciliteiten ook gebruik maken van de spa. Ideaal na een lange dag werken! Sportschool Zuiver heeft meer dan 1000m2 oppervlakte ter beschikking waar je 7 dagen per week kunt trainen of deel kan nemen aan groepslessen.

Algemene informatie

Koenenkade 8
1081 KH
Amsterdam
020 3010 700

Most recent blogs

Newsletter

Sign up for our newsletter and be the first one to find out what's awesome in Amsterdam!

Latest comments

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *