Padel in Amsterdam

Vanaf heden is het mogelijk om naast tennis ook de padelsport te beoefenen bij Amstelpark! Deze opkomende en vooral flitsende racketsport is één van de snelst groeiende sporten in Nederland en wordt beoefend op speciale padelbanen. Amstelpark beschikt vanaf 1 oktober 2018 van 3 splinternieuwe padelbanen waar je zonder lidmaatschappen op kunt spelen.

Amstelpark padel Padel Amsterdam

Een padelbaan reserveren?

Reserveren gaat zeer eenvoudig via de website van Amstelpark. Let wel op: Je speelt Padel met 4 personen dus zorg altijd dat je gezelschap compleet is. Beschik je daarnaast niet over een padelracket en/of ballen? Geen probleem! Materiaal is bij het clubhuis van Amstelpark te huur.

Wat is Padel?

Padel is in Spanje en Zuid-Amerika uitgegroeid tot een razend populair sport en begint zich langzamerhand ook in Nederland te ontwikkelen een populaire racketsport. Het spel wordt gespeeld als dubbelteam op een veld dat is omgeven door een glazen wand en een hekwerk. Het spel wordt gekenmerkt door snelle actie waarbij reactievermogen en inzicht van essentieel belang zijn. De combinatie van snelheid, speelplezier en teamwork trekt veel mensen richting Padel.

Padeltoernooien

Heb je Padel al meerdere malen gespeeld en wil je het opnemen tegen andere padelspelers? Neem dan eens deel aan de padeltoernooien die landelijk worden georganiseerd. Zowel padelclubs die aangesloten zijn bij de NPB (Nederlandse Padel Bond) als de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) organiseren veel officiële toernooien. Tijdens een toernooi neem je het op tegen andere padelspelers van vergelijkbaar niveau. Een enorm leuke manier om andere padellers te leren kennen en het spel in officiele wedstrijdvorm te beoefenen.

Padel Amsterdam

Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
tennis@amstelpark.nl
padel@amstelpark.nl

Most recent blogs

Newsletter

Sign up for our newsletter and be the first one to find out what's awesome in Amsterdam!

Latest comments

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *