Het is altijd leuk als een nieuw restaurant zich meldt aan het front van restaurants in Amsterdam. Vorige week viel mijn oog op het Instagramaccount van De Kop van Oost dat melde dat zij officieel zijn geopend. Op het eerste oog zag het restaurant, gelegen vlakbij Brouwerij het Ij, er verzorgd en netjes en sfeervol uit. Zoals steeds vaker te zien is in restaurants en hotels, is er gekozen voor een strakke inrichting met velvet meubels.

 

Bar Restaurant De Kop van Oost is de nieuwe plek waar Amsterdam luncht, borrelt, dineert en heerlijke cocktails drinkt. Dit alles onder het genot van een onbetaalbaar uitzicht over het water en de enige molen in Amsterdam centrum. 

Een nieuw lunch hotspot in Amsterdam-Oost

Ondanks dat de Kop van Oost pas net geopend is zit er veel potentie in dit restaurant. Een prachtige locatie aan het water waar je in de zomer heerlijk op het terras kan zitten. Ook het eten is kwalitatief goed te noemen en er is keuze uit een goed uitgebalanceerde aanbod aan gerechten.

Chef Nick Holter stemt regelmatig de kaart aan op het seizoen waarbij er een twist wordt gemaakt naar nu, aldus het restaurant. Wil je de kaart graag zien? Bekijk dan nu alvast hun website!

Kop van Oost

Onze beoordeling

Bediening: 8

Locatie: 7,5

Eten: 7,5

Sfeer: 7

Contact en locatie van restaurant Kop van Oost

De Kop van Oost
Zeeburgerpad 1
1018 AH, Amsterdam

info@dekopvanoost.com
020 238 6988

Openingstijden:
Maandag tm donderdag    vanaf 17:00
Vrijdag tm zondag            vanaf 11:00

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *