IZAKAYA Asian Kitchen & Bar

Je hebt soms van die plekken of restaurants die voor maanden hoog op je lijstje staan, waar je veel over praat en waar je niet elke dag komt. IZAKAYA Asian Kitchen & Bar was voor mij zo’n plek! Om met de deur in huis te vallen: IZAKAYA is niet het meest goedkope restaurant in Amsterdam en zeker niet de plek waar je ‘even snel een hapje doet’. IZAKAYA Asian Kitchen & Bar is een restaurant waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en dit proef je in elk gerecht.

Afgelopen week koos ik ervoor om er eens uitgebreid te gaan lunchen. Mezelf culinair in de watten laten leggen en te genieten van de heerlijke Aziatische keuken. Kort samengevat overtrof het alle verwachtingen. Dat je er lekker kon eten hadden veel mensen mij al wel verteld, daar was echt niks over gelogen. Omdat ik graag diverse gerechten wou proberen koos ik voor 6 á 7 kleine gerechten.

izakaya amsterdam

izakaya amsterdam

izakaya amsterdam

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar.

IZAKAYA is gelegen in het hart van de pijp. Zowel binnen als buiten adem je de Amsterdamse binnenstad en kan je zomaar een BN’er of bekende voetballer tegen het lijf lopen. Wil je een keer culinair genieten en ben je fan van Aziatisch eten? Probeer dan eens dit restaurant en laat ons vooral weten wat jij er van vond!

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar

Albert Cuypstraat 2-6

1072CT Amsterdam

+31 (0) 20 305 3090

info@izakaya-amsterdam.com

Most recent blogs

Newsletter

Sign up for our newsletter and be the first one to find out what's awesome in Amsterdam!

Latest comments

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *