De Balie

De Balie staat in Amsterdam bekend als de plek waar wetenschappers, kunstenaars en journalisten hun mening geven op ontwikkelingen binnen onze maatschappij. Het is een plek waar denkers, opinieleiders en beleidsmakers bij elkaar komen en praten over vraagstukken binnen onze samenleving. Om dit te realiseren organiseert De Balie onder andere:

  • Brainstormsessies
  • Filmvertoningen
  • Theatervoorstellingen
  • Festivals
  • En nog veel meer

Het is best leuk om eens op een doordeweekse dag een avond door te brengen in De Balie. Het is weer even wat anders dan de doorgaans restaurants, clubs, winkelstraten of andere hotspots in de stad.

Grand Café

De Balie beschikt ook over een Grand Café waar je op ieder dagdeel terecht kunt? Wil je bijvoorbeeld op je laptop werken in een inspirerende omgeving? Of wil je tussen de voorstellingen door genieten van een wijntje? Dan is dat bij het Grand Café van De Balie mogelijk. Over de bereikbaarheid van het Grand Café valt ook niet te klagen. Zo is deze culturele hotspot eenvoudig te bereiken via het Leidseplein.

Spreken brainstormsessies of theatervoorstellingen jou niet zo aan? Dan kan je op de vrijdag- en zaterdagavond ook een dansje wagen tijdens De Balie Draait. Iedere week zul je hier nieuwe dj’s aantreffen die de kans krijgen om zich aan het Amsterdamse publiek te laten zien.

De Balie

Contactgegevens:

De Balie,
Kleine-Gartmanplantsoen 10,
1017 RR AMSTERDAM

020 553 5100

Most recent blogs

Newsletter

Sign up for our newsletter and be the first one to find out what's awesome in Amsterdam!

Latest comments

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *