Conservatorium hotel

Het Conservatorium hotel vormt voor ons “the place to be” na een lange week hard werken. De zogeheten “Vrijmibo” (vrijdagmiddagborrels) beginnen voor veel mensen in de Tunesbar en dit was na ons bezoek ook geen verrassing meer! De Tunesbar vormt een onderdeel van het Conservatorium Hotel en heeft een warme en gezellige uitstraling. De Gin Tonics zijn nu al ruim twee jaar “hip” en “trendy” in Amsterdam en daarom mocht ook dit keer de GT’s niet ontbreken gedurende ons bezoek. (een echte aanrader!)

Naast de heerlijke GT’s kun je voor vrijwel iedere cocktail wel terecht in de Tunesbar. Een uitgebreide kaart vol met heerlijke cocktails waardoor een keuze maken vrijwel onmogelijk is (in positieve zin). Naast de drankjes kan je jezelf ook verwennen met heerlijke sushi of verschillende soorten tappas. Want er moet natuurlijk ook wat gegeten worden als je aan de GT’s gaat! Op de achtergrond draaide er heerlijke loungemuziek waardoor wij gelijk het weekendgevoel te pakken hadden. De DJ’s zijn iedere donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig, voor de liefhebbers van loungemuziek. Breng je binnenkort een bezoek aan het Conservatorium hotel? Neem dan ook een kijkje in de overige ruimtes zoals “internal glass courtyard”. Een plek waar je ‘s middags ook heerlijk kunt lunchen! (TIP)  

Heb je aanstaande vrijdag of zaterdag niets te doen? Neem je beste vriend(in) dan een keer mee naar deze geweldige plek in hartje Amsterdam. De Tunesbar valt perfect te combineren met andere activiteiten in de binnenstad.

Algemene informatie

CONSERVATORIUM HOTEL
VAN BAERLESTRAAT 27
1071 AN AMSTERDAM
TELEPHONE +31 (0) 20 570 0000
INFO@CONSERVATORIUMHOTEL.COM

Most recent blogs

Newsletter

Sign up for our newsletter and be the first one to find out what's awesome in Amsterdam!

Latest comments

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *