Brasserie van Dam

Het is vrijdagmiddag, je stapt je kantoor uit en je bent van plan om uit eten te gaan. Vervolgens komt de brandende vraag: Waar gaan we heen? Afgelopen vrijdag kozen wij voor Brasserie van Dam. Mede door de locatie en de goede verhalen die wij de afgelopen tijd hebben gehoord, hebben wij gekozen om daar ons weekend te starten.

Achteraf gezien een goede keuze want de avond heeft aan al onze verwachtingen voldaan. We waren enigszins aan de vroege kant, maar de gemoedelijke sfeer en de goede wijn zorgde ervoor dat we op ons gemak konden wachten totdat de keuken geopend was.

Zelf ben ik geen liefhebber van kleine kaarten met weinig keuze aan hoofdgerechten. Je moet immers wel iets te kiezen hebben vind ik. Dit vormt ook de reden dat ik gelijk fan was van Brasserie van Dam; veel keuze uit zowel vis als vleesgerechten. Uiteindelijk ging onze keuze uit naar de Tournedos en de gegrilde tonijn. Achteraf gezien een perfecte keuze! De hoeveelheid en de smaak was goed te noemen en wij raden deze gerechten dan ook zeker aan bij jou volgende bezoek. Wil je zelf alvast een kijkje nemen op de menukaart? Klik hier


Omdat we aan de vroege kant waren was het nog vrij rustig maar dat mocht de pret niet drukken. Bij Brasserie van Dam kan je ook terecht voor een heerlijke borrel op de vrijdagavond en ben je niet verplicht om gelijk ook wat te eten. Daarom is deze hotspot zeker een aanrader om je weekend te beginnen. Ben je benieuwd wat Brasserie van Dam nog meer in petto heeft? Volg ze dan ook op Instagram!

 

Most recent blogs

Newsletter

Sign up for our newsletter and be the first one to find out what's awesome in Amsterdam!

Latest comments

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *