Top 3 beste beachclubs in Noordwijk

Vandaag ruilde Amsterdamshots de Amsterdamse binnenstad in voor de Nederlandse kust. Noordwijk was de eindbestemming en dat betekende zon, zee, strand en natuurlijk veel beachclubs! Amsterdamshots ging ze vandaag allemaal af en selecteerde de beste 3 beachclubs voor deze zomer!

1. Alexander Beach Club

Een lange dag op het strand maakt uiteindelijk hongerig, dus besloten wij te gaan voor een heerlijke lunch bij Alexander Beach Club. Een heerlijke plek om onderuit te zakken en te genieten van de heerlijke gerechten. Voor vandaag gingen wij voor de zalm en de carpaccio. Snelle service, vriendelijke bediening en betaalbare prijzen. Naast de lunch kan er ‘s ochtends ook ontbijten, ideaal als je al vroeg op het strand bent op een heerlijke zonnige dag.

Entree Beachclub Alexander Noordwijk

Beachclub Alexander

Carpaccio Beachclub Alexander

Lunch zalm beachclub Alexander

 

2. Beachclub O.

Voor veel mensen die bekend zijn met Noordwijk is deze beachclub geen onbekende. De sfeer bij Beachclub O. doet je ook wel denken aan de strandtenten aan de Franse en Spaanse kust. De combinatie van zon, een lekkere achtergrondmuziek en een alcoholisch versnapering zorgen voor een heerlijke middag. Kort samengevat brengt Beachclub O het vakantiegevoel even terug naar Nederland. Vriendelijke bediening, genoeg zitplekken en een snelle service maken het tot een goede “Chillspot” in Noordwijk.

Terras Beachclub O

Terras Beachclub O

Borrels Beachclub O

 

3. Breakers Beach House

De laatste beachclub in onze top 3 is Breakers Beach House. Bij deze beachclub sloten we onze zonnige dag ook af. Breakers Beach House deed ons denken aan beachclubs die je ook in de populaire steden zoals Ibiza tegenkomt. De beachclub ligt in het verlengde van Grand Hotel Huis Ter Duin en is zowel via het strand als via het hotel eenvoudig te bereiken. Bij Breakers sloten we af met een heerlijke cocktail en wat kleine hapjes. Voor ons is Breakers de ideale plek om je zonnige dag af te sluiten met een heerlijk dinner en een alcoholisch versnapering.

Uitzicht beachclub breakers

P1000248

P1000250

Beachclub Breakers

Most recent blogs

Newsletter

Sign up for our newsletter and be the first one to find out what's awesome in Amsterdam!

Latest comments

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *