Amstel Brasserie

Zaterdagavond in Amsterdam, dat betekent vaak lekker uit eten gaan. Deze week bezochten wij Amstel Brasserie, gelegen in het bekende Amstel Hotel. De Amstel Brasserie kan gezien worden als het kleine broertje van Restaurant La Rive, dat tevens ook gevestigd zit in het Amstel Hotel. Het is de perfecte plek voor een rustige lunch of diner. Wat Amstel Brasserie zo leuk maakt is de ligging aan de Amstel. De gehele avond door heb je een leuk uitzicht op rondvarende bootjes en krijg je genoeg mee van het bruisende Amsterdam.

De menukaart is erg gevarieerd met enkele “simpele gerechten” en enkele culinaire gerechten. Uiteindelijk hebben wij gekozen om vooraf te gaan voor de Gekonfijte maïskip met mini maïs en zure room. Een echte aanrader als voorgerecht.
image2

Als hoofdgerecht gingen wij vanavond voor vlees. Wanneer je bij Amstel Brasserie voor vlees kiest dan mag de Amstel Burger niet ontbreken! Een heerlijke burger met een Aberdeen Angus van 200 gr. Ben je geen grote eter? Dan is de Lady Steak ook echt een aanrader. De Lady Steak (ossenhaas) wordt vervolgens nog eens aangevuld met Frites, ratatouille en chimichurri.

Voorgerecht Amstel Brasserie

Een bezoek aan de Amstel Brasserie valt perfect te combineren met een avondje uit in Amsterdam. In de omgeving zijn een aantal leuke cafe’s en barretjes te vinden waar je nog enkele drankjes kan doen.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag + zondag: 12.00 – 00.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 12.00 – 01.00 uur.
De keuken is open tot 22.00 uur en op zondag tot 21:30 uur.

Voor meer informatie en reserveringen is Amstel Brasserie bereikbaar op telefoonnummer 020 520 34 96 of via e-mail: restaurant.reservations@ihg.com.

Most recent blogs

Newsletter

Sign up for our newsletter and be the first one to find out what's awesome in Amsterdam!

Latest comments

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *