5&33

Nog geen plannen voor aankomend weekend en kijk je nu al uit naar het moment dat je jouw dikverdiende cocktail mag bestellen? Dan is 5&33 de plek om de kickoff van je weekend te vieren. 5&33 is een modern ingerichte cocktailbar/restaurant waar weer locals en expats hun tijd doorbrengen. De keuze is reuze en de barman weet altijd wel wat te maken waar jij op dat moment trek in hebt. Daarnaast is 5&33 ook uitstekend bereikbaar, ook voor mensen buiten de stad. Deze hotspot ligt gelegen op vijf minuten van het centraal station. Mocht je echt wilde plannen hebben dan kan je ook nog in het Art’Otel blijven logeren.:-).

 

A post shared by 5&33 (@5and33) on

A post shared by 5&33 (@5and33) on

A post shared by 5&33 (@5and33) on

 

5&33: lunchen in hartje Amsterdam

5&33 is niet alleen de plek om te weekend af te trappen, maar ook om in het weekend of door de weeks heerlijk te lunchen. Of je nu met vrienden bent, familie of met een zakenrelatie, het is een plek waar je eigenlijk iedere dag wel terecht kunt. De kaart is vrij uitgebreid en biedt veel diversiteit. Om de menukaart te bekijken klik hier

A post shared by 5&33 (@5and33) on

 

5&33: recensies op tripadvisor

Ook heeft Amsterdamshots bekeken hoe gasten doorgaans deze Amsterdamse hotspot ervaren. 5&33 scoort 4/5 sterren wat als zeer goed kan worden gezien. Om alle reviews te kunnen inzien klik hier.

5&33: contact & algemene informatie

Adres: Martelaarsgracht 5, Amsterdam
Buurt: Amsterdam centrum
Website: 5and33.nl
Prijsniveau: gemiddeld

Most recent blogs

Newsletter

Sign up for our newsletter and be the first one to find out what's awesome in Amsterdam!

Latest comments

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *